2008-11-03

En livboj tack!

Är bara tvungen att ge dagens simning ett eget inlägg... Galet.

Vi har nog aldrig blivit omsimmade av så många, aldrig varit så sega och övertrötta som idag. Känns inte som det blev så mycket vettigt, men vi simmade i alla fall 20 längder...det tog nästan dubbelt så lång tid som att simma 30 i vanliga fall.
De första 10 var lugnt, sen kom jag på den brighta idén att vi måste lära oss att vända så där på riktigt som tävlingssimmare gör. Dyka ner och göra en volt samtidigt som man vänder och skjuter ifrån mot väggen. Det var inte det lättaste, men tillslut lyckades jag, på ett ungefär. Måste ju hålla för näsan med ena handen så lite problematiskt var det. Sanna var så rädd för att slå huvudet i väggen så hon började bara volta snett. Får bli nya tag nästa gång. Vi insåg också att vi måste bli fulare när vi simmar, så nu ska vi sikta på glasögon, näsklämma och kanske till och med öronproppar. Sen kommer vi bli världsbäst på att simma också.

Kan lova att alla de föräldrar, som för övrigt borde simma själva istället för att bara sitta, som var där för att titta på sina barn i simskolan fick sig några goda skratt när vi flummade som mest. Men det bjuder vi på!

Inga kommentarer: